Bezoek Prof. Dr. Harm Klueting met 18 zusters uit India en Italië en een priester eveneens uit India

28 februari 2015


img_1584Bezoek Prof. Dr. Harm Klueting met 18 zusters uit India en Italië en een priester eveneens uit India

Op zaterdag 28 februari 2015 ontvingen wij Prof. Dr. Dr. Harm Klueting met 18 zusters karmelietessen, w.o. de generaal overste  en een priester. Dit in het kader van  “In de voetsporen van Edith Stein”. Na het bezoek aan het klooster , het archief , met vertoning van de DVD over het leven van Edith Stein en een rondgang door de kerk met tekst en uitleg ,werd er om 15.15 uur in de Landricuskerk  een H. Mis gecelebreerd door prof Harm Klueting met concelebratie van de Indiase priester.
Een heel bijzonder aardig en innemend gezelschap. Ook de H. Mis met een eigen zuster-  organiste was zeer sfeervol!


Zoeken