Ontvangst priesterstudenten van het Groot Seminarie Rolduc en het Groot Seminarie Redemptoris Mater

13 september 2013


semenaristen-foto-pastoorOnder begeleiding van Mgr. Rector Dr. J Vries ontvingen wij op vrijdag 13 september 2013 priesterstudenten van het Groot Seminarie Rolduc en het Groot Seminarie Redemptoris Mater.

Het gezelschap –  met priesterstudenten  afkomstig uit 12 landen –  begon de dag met een Eucharistieviering in de St. Landricuskerk, waarna een rondleiding in de kerk door Pastoor Kanke.

In het Edith Stein Trefcentrum zorgde het bestuur van de Stichting Dr. Edith Stein voor het vertonen van een DVD over het leven van Edith Stein en de nodige toelichtingen. Na de lunch werd de tocht voortgezet naar het Karmelklooster, Kapel O.L. Vrouw van Schilberg, en de Cissterciënserabdij.


Zoeken